Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 25. februar 2021, Kl. 15:30 til kl. 16:30
Sted Ulkebøl kirke, Kaplenivej, 6400 Sønderborg
Tamira Mariann Jørgensen
Åben kirke

Hver torsdag eftermiddag mellem kl. 15.30 og 16.30er der mulighed for at bruge Ulkebøl kirkes store og stille kirkerum til en pause, et pusterum, mulighed for indre stilhed, eftertanke, bøn, et dybt suk eller et ubekymret smil -kort sagt –Ulkebøl kirke holder ”Åben kirke” til en stille stund.Der er ingen tilmelding eller program, kom når du vil, og gå igen, når du vil. Der er rolig musik i baggrunden og et fyrfadslys, du kan tænde ved døbefonten.Du finder en ledig bænk og sidder så længe du har lyst (dog max 30 minutter). Du har mulighed for en aftale om samtale med Sogne-og ungdomspræst Tamira Mariann Jørgensen.