• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 19. april 2019, Kl. 10:00 til kl. 11:00

Langfredag i Ulkebøl Kirke

Langfredag højtideligholdes med en liturgisk gudstjeneste kl. 10 i Ulkebøl Kirke.

Liturgisk gudstjeneste betyder at der ingen prædiken er, men i tekster og salmesang går vi gennem vor Herre Jesu Kristi lidelseshistorie fra tornekroningen, gennem korsfæstelsen, frem til Jesu sidste ord på korset. Lidelsen, håbløsheden og sorgen får sin plads på denne dag. Lidelsen, håbløsheden og sorgen som også hører med til menneskelivet som grundvilkår, som de fleste af os også oplever på et tidspunkt i livet, på lige fod med glæden, håbet og kærligheden. Både kirkens børnekor og voksenkor deltager ved denne anderledes gudstjeneste, hvor de bl.a. vil synge Mozarts ”Ave Verum” og den moderne salme ”Min Gud, min Gud hvorfor har du forladt mig” af Hans Anker Jørgensen.

Charlotte Ringsing-Pedersen
Ulkebøl kirke